Sportief uitgevoerde bedrijfswagens van Ford

10/01/2017

De populaire Transit Custom Sport, met zijn typische dubbele motorkap streep, is nu verkrijgbaar in een veel breder gamma aan koetswerkversies. De bestelwagen in Sport-uitvoering is nu beschikbaar met enkele of dubbele cabine en met een korte of lange wielbasis. Ook de nieuwe Tourneo Custom voor personenvervoer is leverbaar met het sportpakket.

De vraag naar sportieve en opvallende Transit-modellen gaat in stijgende lijn sinds de oorspronkelijke Sport Van in 2007 werd geïntroduceerd. "Veel van onze klanten zijn niet langer tevreden met een standaard witte bestelwagen en deze schitterende nieuwkomers bieden dan uitkomst," aldus Hans Schep, General Manager Commercial Vehicles bij Ford of Europe. "De nieuwe Transit Custom geeft hun onderneming een erg positieve uitstraling en ziet er bovendien fantastisch uit bij weekenduitstapjes."

Sportieve looks en prestaties

De Sport-uitvoering onderscheidt zich door een gespierde koetswerkkit en een volledig gelakt koetswerk, met bumpers, buitenspiegels en deurgrepen in koetswerkkleur. Voor de nieuwe modellen zijn ook de zijdelingse koetswerkstrips en wielkastverbreders hertekend. De krachtige uitstraling wordt vervolledigd met nieuwe 17 " lichtmetalen velgen in twee zilvertinten of zwart (zilverkleurige 18" lichtmetalen velgen zijn als optie verkrijgbaar) en een dubbele motorkap streep in een contrasterende kleur. Tevens is het interieur sportief vormgegeven. De koolstof zwarte lederen zijsteunen van de voorzetels kunnen eventueel ook worden geplaatst op de tweede en derde zetelrij.
Het standaard aandrijf geheel koppelt de 170 pk sterke Ford EcoBlue-dieselmotor aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Klanten kunnen ook opteren voor de nieuwe SelectShift-zestrapsautomaat die als optie wordt aangeboden.

Interesse in een Ford Transit Custom of Ford Tourneo Custom, in Sport-uitvoering of niet?

Neem contact met ons op

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws



Beoordelingen