FordStore Bilzen

FORDSTORE BILZEN IN BILZEN

FordStore Bilzen bestaat al meer dan 50 jaar, waarvan 35 jaar als erkende verdeler van Ford. Sinds 2015 zijn we een officiële FordStore en bieden we ook exclusieve modellen aan zoals Mustang, Vignale, RS en ST.

FordStore Bilzen is meervoudig winnaar van de Ford Chairman’s Award, de hoogste onderscheiding die je als Ford-dealer kan behalen. Onze verkoopservice en naverkoopdiensten worden jaar na jaar goed gewaardeerd door onze klanten.

WELKOM IN FORDSTORE BILZEN

 • Mustang Bullitt close-up
 • ONS AANBOD

  FordStore Bilzen biedt u de beste service voor het onderhoud en de herstelling van uw Ford. Bij FordStore Bilzen kunt u terecht voor het complete Ford-gamma. In onze grote en moderne showroom in Bilzen, volledig ingericht in de Ford-stijl, vindt u alles wat Ford te bieden heeft, inclusief de topmodellen in het Ford-gamma, zoals de Ford Mustang, de Focus ST en de extra luxueuze Vignale-uitvoeringen van onder andere de Kuga en S-MAX.

  We beschikken eveneens steeds over een ruim aanbod nieuwe en 2dehandse Fords, alle modellen, direct beschikbaar.


 • Interieur Mustang Bullitt
 • FLEET EN FINANCIERING

  Zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze fleet-specialisten staan tot uw dienst. Ze helpen u graag de fiscale vragen ivm uw bedrijfswagens op te lossen. Ook voor financieringen en verzekeringen kan u bij ons terecht. (opgelet, geld lenen kost ook geld).

  Sedert enkele jaren maakt FordStore Bilzen deel uit van Autogroep de Schaetzen, met Ford vestigingen in Hasselt, Bilzen en Dilsen-Stokkem.


Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen