Auto opladen

Opladen

Met vier Plug-in Hybrids en een All-Electric, op Mustang geïnspireerde SUV die tegen 2021 in Europa op de weg moeten rijden, streeft Ford ernaar om het opladen zo eenvoudig mogelijk te maken. Hybride en elektrische auto's kunnen thuis eenvoudig worden opgeladen, en er is ook een steeds groter wordend netwerk van openbare laadstations; u kunt er dus op vertrouwen dat u uw bestemming bereikt.

Thuis en onderweg opladen

Thuis opladen? Thuis uw hybride of elektrisch voertuig in het stopcontact steken is een eenvoudige en efficiënte manier om ervoor te zorgen dat deze opgeladen is wanneer u hem nodig hebt. Sluit gewoon uw voertuig aan op een standaard stopcontact en laat het opladen. Dit is wel niet de snelste manier om de batterij op te laden, wegens de beperkte laadstroom van huishoudelijke stopcontacten. Maar u hebt geen extra hardware nodig en het is daardoor een kostenbesparende en erg toegankelijke methode om uw plug-in voertuig op te laden.

Opladen waar u ook gaat en staatBij ons hele gamma volledig elektrische en Plug-in Hybrid voertuigen bieden we openbare oplaadkabels, standaard of als accessoire, afhankelijk van het model dat bij u past. Zo kan u uw Ford-voertuig opladen bij een van de meer dan 100.000 oplaadpunten in heel Europa. U kan dus met een gerust hart de baan op.

Maak een afspraak


 • FordPass app
 • Eenvoudig opladen

  Met de FordPass-app op uw telefoon hoeft u zich nooit zorgen te maken of uw elektrische voertuig is opgeladen of niet. Open gewoon de FordPass-app om de status van uw elektrische batterij te controleren en te zien of ze moet worden opgeladen voor uw volgende reis. 


 • IONITY Ford oplaadpunt
 • IONITY: Een langere afstand

  De elektrische revolutie gaat niet alleen over voertuigtechnologie. We investeren ook in de infrastructuur die langere afstanden mogelijk maakt. IONITY is een joint venture tussen Ford, BMW Group, Daimler en de Volkswagen Group. Samen bouwen we aan een betrouwbaar, krachtig netwerk voor snel laden in heel Europa zodat u langere afstanden kunt afleggen en minder tijd moet besteden aan opladen.

  Neem contact op


 • Elektische Ford Transit Custom
 • De batterij opladen

  U kunt uw elektrisch voertuig op verschillende manieren opladen, van het aansluiten op het lichtnet met een stekker tot geavanceerde zelfopladende technologie.
  Bekijk deze animatie voor een overzicht van de manieren waarop u dit kunt doen.Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen